Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2011 17:10 - Защо Батето не заслужава "Бог да го прости"
Автор: malart Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2867 Коментари: 6 Гласове:
-220

Последна промяна: 25.05.2011 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Според баба ми и майка ми по времето на Иван Славков българската телевизия станала по-интересна.
  Според поклонилите се на неговото поклонение публични личности Иван Славков е "широко скроен и справедлив", каквото и да означават тези думи в съзнанието на произнеслите ги Тодор Батков, Георги Първанов и други от този вид хора.
  Според много от пишещите из форумите на онлайн изданията Иван Славков заслужава нашето уважение, защото е(бил): пич, веселяк, страхотен спортист по водна топка, непукист.
 В класацията на дядо Боже, за да мине на най-високо равнище в Небесното царство нашето "Бог да го прости", даден човек трябва да е спазвал приживе следните  "заповеди":
    Нe кради!
    Не лъжесвидетелствай!
    Не прелюбодействай!
 
   Да видим как стоят нещата с въпросното лице и тези заповеди.
 Лицето Иван Славков през лето Господне 2004то е позорно дискредитирано от журналисти на BBC като алчен и подкупен чиновник на МОК, който е поискал сериознo количество финикийски знаци за подкрепата си за кандидатурата на Лондон за олипийска столица на игрите през 2012та година.
  Тук виждаме сериозно потъпкване на заповедта Господня "Не кради!".
  Впоследствие добрите хора биха очаквали смирение и разкаяние от прегрешилото лице, което би трябвало да потърси прошка за омърсения имидж на България из целия спортен и политически свят. За изненада на всички обаче Иван Славков започва да заплашва журналистите от английската медия със съд(от което, разбира се, нищо не излиза) и отказва стоически да си подаде оставката в МОК.
    Президентът на МОК учтиво и настойчиво пледира към Иван Славков да подаде оставка, но не би. Корумпираният български представител в МОК се запъва като магаре и не иска да напуска доброволно топличкото местенце. Налaгa се Жак Рох да свиква специално заседание, на което 84 срещу 12 гласуват за изхвърлянето на Батето от международното олимпийско движение. Позорно и странно гласове в подкрепа на усралия се до уши зет на Тато издигат : Христо Стоичков, Хачо Бояджиев, тогавашното министерско недоразумение Лучано и психичноболния прокурор Филчев.
  
  Иван Славков яростно отрича всичко на заседание на комисията по етика на МОК, като дори носи скалъпена експертиза от български "експерти", с която се опитва да докаже лъжовността на филма. Туk можем да забележим нагло потъпкване от лицето Иван Славков на Божията заповед "Не лъжи!". 
 
   За прелюбодействата и пиянските оргии на същото това знаменито лице няма смисъл от конкретика, защото трябва цял булеварден роман да се изпише.

 Дотук открихме погазването на поне три от "Заповедите" на дядо Боже, които лицето с творчески псевдоним Батето е  потъпквало в течение на изпълнения си с грехове земен път.
 
   Нека не бъда разбран погрешно. Искам просто да изразя своята позиция защо смятам, че думи като Господ да го прости, Мира на праха му, Да почива в мир са кощунство с истинската вяра на хората в Бог. Още повече, че приживе това лице не е показвало и най-малка близост с вярата Христова. Нещо повече - демонстрирало е вяра към Мамона, към Петолъчката, към бутилката итн.

  Предполагам малцина са на моето мнение. Не го натрапвам. Още повече, че в очите на баба ми и майка ми Батето е положителния герой. Само мъничко ми е жал за нашата България, която имаше достойни синове, които гинеха на бойните полета, гниеха в затворите, даваха мило и драго за добруването й, всичките си пари завещаваха за народното просвещение и култура, а тях колцина ги помнят, а още по-малко се покланят пред гробовете им.
 
http://www.glasove.com/article-13606.php



Гласувай:
7



1. vedrina - !!!
06.05.2011 17:41
!!!
цитирай
2. анонимен - Аз съм съгласен с тебе
06.05.2011 20:06
Кумирът на цървулковците.
цитирай
3. injir - За някой, отишъл си от този свят - или ...
07.05.2011 01:24
За някой ,отишъл си от този свят - или добро, или нищо... А иначе си отиват толкова много хора, които сигурно са живели много по-достойно, но за тях не се говори и не се знае. Били са обикновени и скромни. А всъщност благодарение на тях държавата все още съществува.
цитирай
4. weki1968 - съгласен съм ама кой ли ни пита то в ...
07.05.2011 12:19
съгласен съм ама кой ли ни пита
то в откровенията на йоан всичко пише
цитирай
5. malart - Разбира се, че може да се съпоставят ...
07.05.2011 13:19
Разбира се, че може да се съпоставят плюсовете и минусите на една личност и с какво тя е добринесла или навредила на обществото. Обаче когато си мислех с какво Батето е спомогнал за благото на Родината ни, за обикновените хора, за спортна България, то някак си не се сещам с какъв плюс да го споменем. Може пък някой да помогне(аргументирано)?
цитирай
6. batogo - :))) Поздравления за постинга и за позицията!
22.12.2012 08:33
Шапка ти свалям за точните думи. Много звучен шамар си ударил на цървулковците, дето все гледат да отчупят най - якото парче от общата баница. По отрицателните гласове си личи колко добре си ги уцелил... Много ме изкефи:)))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: malart
Категория: Лични дневници
Прочетен: 452504
Постинги: 167
Коментари: 292
Гласове: 445
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031